Nový rok 2021

Je tu nový rok 2021! Ať už si dáváte novoroční předsevzetí nebo ne, je dobré si pro sebe udělat alespoň malý plán, čeho bychom v roce 2021 chtěli skutečně dosáhnout. A jaká jsou nejčastější novoroční předsevzetí, které si my ženy často dáváme? Určitě bychom je spočítaly na prstech jedné ruky. Chceme zhubnout, začít cvičit, zlepšit vztahy, mít na sebe více času a konečně se o sebe začít starat a více se hýčkat. S těmi prvními vám asi příliš neporadíme (nebo alespoň ne dnes), ale s čím vám můžeme pomoci hned, je, jak se naučit o sebe pečovat, jak se zbavit té vrásky na čele, která vám tolik vadí, jakou používat kosmetiku a jak dosáhnout takových výsledků, abyste se cítili opravdu skvěle.

Bilancování nad minulým rokem a novoroční předsevzetí

Příchod nového roku vnímá každý odlišně. Pro někoho může znamenat příležitost k novému začátku, pro jiného to může být důvod k oslavě a bujarému veselí. Ať už to máte jakkoli, přelom roku bude vždy okamžikem k zamyšlení a bilancování. Co se nám za uplynulý rok podařilo nebo nepodařilo, čeho jsme chtěli dosáhnout, pro co jsme třeba nenašli dostatek motivace a co bychom mohli nebo chtěli v novém roce dělat úplně jinak a možná lépe.

Každé předsevzetí je malý rituál a rituály mají v našem životě smysl a své místo. Pokud se rozhodnete věnovat více času péči o vaši krásu, kdy jindy byste měly začít než právě teď,

Jediné, co k tomu potřebujete je skoncovat s výmluvami a rozhodnout se, že to doopravdy chcete. A kdy jindy, než právě teď,  na nový rok, kdy to pro vás opravdu může být nový začátek! Vytvořte si proto i vy svůj rituál péče o pleť a uvidíte, že se hned budete cítit lépe nejen navenek, ale i uvnitř!

Ale jak vlastně začít?

Začněte s odborníkem

Modelka analyza2 Znáte to, většina důvodů, proč se o sebe nestaráme, je, že nemáme čas, jsme na to už staré, nebo naopak mladé, že na nás tolik nezáleží, že to nemá cenu a stejně ani nevíme, jak na to. Omyl dámy! Každá z nás má rozhodně právo a možnost si na sebe najít čas a skutečně si dopřát takovou péči, jakou si zaslouží. Udělejte to už pro ten pocit.

Nejjednodušší a nejrychlejší způsob je najít si opravdu někoho, kdo vám pomůže, poradí a přesně vysvětlí, co vaše pleť potřebuje a naučí vás vše potřebné, abyste viděly co nejdříve výsledky. Je to lepší než hodiny vystávat v drogerii, utratit spoustu peněz a nakonec stejně zjistit, že vlastně všechny ty lahvičky nefungují, nevyhovují vám nebo vlastně ani nevíte, co s nimi dělat. Ušetřete si tím spoustu času, peněz a také vrásek.

Kde takového odborníka najdete? Podívejte se například k nám na seznam kosmetických studií a najděte si přesně to, které se vám bude líbit, a které máte blízko svého domova. V našich studiích se vám totiž dostane potřebné péče, kdy nejen zjistíte, v jaké kondici je vaše pleť, ale také dostanete podrobný návod, jak se o ni starat včetně doporučení těch nejvhodnějších produktů pro váš typ pleti. Navíc si můžete vše předem vyzkoušet, takže máte i jistotu, že nekupujete zajíce v pytli. Celou návštěvu obsahující kompletní analýzu, diagnostiku pleti i vyzkoušení přípravků máte ZDARMA.

Začít a hlavně vydržet

Pokud jste se rozhodla začít o sebe pečovat, věřte, že je to teprve začátek. Důležité je především vydržet. Ale nebojte se, od toho jsme tu my. Od nás odcházíte s přesným plánem, co byste měla se svojí pletí dělat. Každá kosmetická konzultantka nebo kosmetička vám řekne, co je pro vaši pleť důležité, a vy sama rozhodnete, čím chcete začít. Jestli to zkusíte pozvolna, nebo jestli do toho jdete naplno a chcete pro sebe opravdu to nejlepší.

Vždy se pro vás snažíme najít to nejlepší řešení, aby si péči o svou pleť mohla dopřát opravdu každá z nás. A když se vám pak stane, že něco zapomenete nebo si nejste jisté, jak a čím čistit pleť, kdy používat sérum, jak správně nanášet oční krém nebo co dělat, když jste právě na cestách, zvedněte telefon a já Vám ráda poradímm. Jsem zkrátka takový přítel na telefonu.

Víme, že každý nový začátek je trochu těžký, každá změna chce nějaký čas a když si chcete vytvořit nový návyk, je na to potřeba minimálně 21 dnů. Proto si i vy dopřejte svých 21 dní a uvidíte, že někdy se opravdu dějí zázraky!

Přeji Vám jen to nejlepší v roce 2021 a těším se na mnoho krásných žen v mém salonu..